Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2017 22:12 - Лошо, Генерал радеВ, лошо....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1508 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

           „ГЕНЕРАЛ РАДЕВ” – ПОРЕДНАТА  КАРТА НА ПУТИН

                                         ЗА ЦЕПЕНЕ НА ЕС

 

    Има доста версии защо не се кандидатира Плевнелиев за втори мандат или защо пък не му разрешиха – както Ви се харесва. Но защо бе турнят Генерал радеВ за президент на България и чии интереси той ще обслужва, за това две мнения няма.  Той е турнат на този висок пост БЪЛГАРСКИ  за да работи против ЕС, възползвайки се от възможностите, които президентската ни институция му предоставя да вбива клин в единството му. Истината е, че възможностите му не са големи, защото президентската ни инстутуция няма властта на президентите  в Русия или Северна Корея, но президентът ни има възможности да омаскарява страната ни, която член на ЕС, да й придава лош имидж по приказ или заказ от вън, както постъпи при гостуването си в Полша, а сега в Азербайджан. При азерите той  без министри, защото не е директор на държавата, министър-председател, а нещо съвсем различно, което дори не е осъзнал до сега. При това положение посещението му в Азербайджан не прави смисъл, но въпросът, кой и защо го изпрати там оставя подозрение върху деянията му. Това е линия, предварително разработена за него, насочена към внасяне на разцепление в ЕС, пораждане у хората в ЕС на недоверие към европейските ценности, а това съчетано с кибератаките на Путин и пускането в социалните мрежи на фалшиви новини, на дезионформация и пропаганда има ефект сред най-неинтелигентния електорат – пиянищата, безделниците, стремящи се към продажност от позицията им на електорални единици. А тези никак не са малко, на избори могат да предопределят как да живеят по-интелигентните от тях. А голямата цел на президната ни, която той никога няма да постигне както и още един маркспутинец,  Виктор Орбан, да излезем от ЕС или да ни изгонят от него няма да стане, защото задкулисието иска да сме в ЕС, Ако и да флиртува с Путин. Излизане от ЕС означава засмукването ни от ОНД, към които ще се прикрепим военно и икономически. „Терорът долу – съюз със СССР!”, възкликна един велик наш поет. Сега пък един висш БСП/ДПС депутат пък възкликна от трибуаната на Парламента, че искал референдум да оставаме ли в ЕС. Или да се махкваме от него. Мотивите за махкването ни от ЕС сме ги чували. Те са финансови – само вземат от нас и нищо ни не дават – и морални- Карат ни да правим като тях срамотии - мъж на мъж и жена на жена...

    Хибридната война, която се води предимно в социалните мрежи води до опростачване на голяма част хората в държавата ни – засегнати от простащината й са недообразованите, пиянищата, колебаещите се, защото са заразени с вируса на брадатата спирохета на Маркс, търсещите изява без да са наясно каква, готовите да продадат гласовете си или интересите на страната си поради лични интереси.В това отношение имаме и много заинтересовани, т. н. знакови фигури, предимно по затворите или на ръководни постове, като определението им знакови идва да подскаже, че имам доста финикийски знаци. Пак на нещо такова напомня и понятието знакови дела. Напомням за най-знаковото дело в България, наречено „Опицвет”.

    До сега Генерал радеВ си траеше, но вече се изявява като яко наактивиран. При избирането му той защити позицята на Путин по отношение на аншлуса на Крим, защото там се веел руски флаг. Питам го Генерала, ако някой набучи турски флаг напр. в Кърджали на покрива на бившия партиен дом, ще подкрепи ли той провеждането там на избори под контрола на турски войски, дошли специално да провеждат изборите заради развятия флаг с полумесеца?

    Генералът одобрява включването на кримските татари, мюсюлманизирани българи към Путин, а одобрява ли той заточването в собствените им имоти на 180000 българи, придадени към чужда държава. Ако имаше познания по история или пък просто беше интелигентен, нямаше да се изцепва с неща, които първо не ппавят смисъл и второ, рушат имиджа на страната ни като член на ЕС.

    Следващата изцепка в този дух, която считам, че е заказ на Путин към него,  срина окончателно имиджа /на турски език суратя/ на Генерала. Без да има каквато и да била нужда да оди по Полша, он уйде и се изцепи, като каза, че санкциите срещу Путин заради Крим трябва да паднат. Това е подкрепа на линията на Путин ЕС да признае аншлуса на Крим и на Източна Украйна, като мястото - една от страните в. т.  н. Вишеградска четворка, която иска да махне от поста му дори сънародника им Доналд Туск - не е случайноо избрано. Там държавниците са преобладаващо маркспутинци, но поляците – не!!! Това ле и целта на посещениета на Генерала - да се изцепи в опит да получи подкрепа от Вишеградската четворка като навие някой абсолютен балък /президент на страна от ЕС/ да гласува против санкциите срещу Путин във връзка с аншлуса на Крим и части от Украйна.

    Правя паралел с изцепката на гръцкия президент Ципурас. Той трябваше да отиде в Брюксел да преговаря за огромния дълг на Гърция, а кацна в Петербург при Путин, заявявайки му, че светът има нов център, Москва. Брюксел вече не играе. Това, което отнесе от Петроград Ципурас бе единствено срамът от тази постъпка, която не му донесе никакви дивиденти от Брюксел.

    И други изцепки има Генерала. Той иска не америикански самолети за нашата отбрана, а шведски, които не са съвместими при бойни действия с американските – решение, което устройва отново Путин. Друго поле на изявите му са водените компромати от неинтелигентници и непочтеници като Елена Йончева и Кирил Добрев. Няма как тази политика да не идва от президентството, а кой е инициаторът не се сещам.  

    Наскоро тук беше ДрАгана Миркович, която той прие, защо уважава културните й изяви, а може и и действията на съпруга й, националиста и патриот Аркан. Културен ни е президента, освен на концерти на дрАгана Миркомич, той ходи и на изяви на Гергиев, най-гениалният музикант според Путин. За четири месеца този музикален маркспропутинец, Гергиев, вероятно запознат много по-добре с банковите трансвери от Москава към Панамските офшорки, или тези по разните острови отколкото с музиката, беше два пъти наш гост. Гергиев заплашва културната част на света с нещо друго, заради него хората ще игнорират един от най-престижните конкурси, „Чайковски”, така както заради Ирина Бокова, съратник на Сергей Лавров ЮНЕСКО умира. Друг един маркспутинец, ползван от Путин както Вишински от Сталин, прокурорът высшего класса Чайка също ни бе на гости и препоръча наши прокурори да специализират в Русия.

   Руснаците иимат един израз, когато нещо още по-велико от сътвореното го увенчава. Те казват: Как купол венчает собор!

   Този купол, издигащ се над катедралата от дела на президента, който няма никакви качества за да заема този пост, вероятно ще бъде посещението на Путин в България, когато ние ще председателдстваме ЕС. Точно по това време президентът на страната, освободила ни от турското иго и монархофашзЪма, ще се изцепва у нас.  

    По делата им ще ги познаете, казва Исус на учениците си за псевдопоследователите си.

    А за Генерал радеВ е в сила друга една руска мисъл:

    Природа отдыхает!

    Така казват руснаците, когато на някакъв пост идва нямащ качества да заема този пост.

    Това отдыхаване на природата при президента ни едва ли има културен човек, който да не го вижда.

     А специалистите предвозхищават какво той ще каже преди да си е отворил устата.

     Аз съм на 73, вероятно това ще ми е последният президент на България. Нека да остане в блога ми мнението ми за него, че той няма никакви качества да бъде такъв.

    Накрая цитирам една мисъл на Гьоте:

    Всеки народ заслужава ръководителите си!,

без коментар към нея…

   image   
                   Кои ли стоят зад Генерала?

image





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183225
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031