Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2014 11:40 - Спрете цирка Цветан Цветанов или включете Бойко Борисов
Автор: lydianov Категория: Бизнес   
Прочетен: 3356 Коментари: 0 Гласове:
1



   Последното действие в медиите „Кой е платил нощувките на Цветан Цветанов в САЩ?”. Безспорно това е журналистическо откритие, че за 17 нощувки се оказа, че има официално плащане само на две. В обяснението Цветанов, според едни медии „усуква”, а според други „увърта”, но във всички цитати той споменава някакъв форум, на който е бил канен.

   Не е ли това по-важният въпрос, отколкото кой е платил: НА КАКЪВ ФОРУМ Е БИЛ ЗАМ.-МИНИТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР?

   Не е ли това по-важен въпрос, отколкото къде е спал, ЗА КАКВО БЕ НУЖНО, ЗАЕМАЩ ТАКЪВ ВИСОК ДЪРЖАВЕН ПОСТ, ДА ОТСЪСТВА ОТ СТРАНАТА БЛИЗО ТРИ СЕДМИЦИ?

   ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ САМОСЕЗИРА ОТ ДУМИТЕ НА САМИЯ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ?

   ЗАЩО ПАРЛАМЕНТА НЕ ПИТА И ЦВЕТАНОВ, И БОЙКО БОРИСОВ И ЗА ТОВА?

   Пак в обяснението на Цветанов той се хлъзга и признава, че „другите му посещения в чужбина са били обезпечени по същия начин”. От това не възниква ли въпроса: А бе този човек е изпълнявал длъжност, която представлява българската държава или представител на неидентифицирани престъпни кръгове? Ако не са престъпни, защо да не ги оповестява?

   КОЕ НАЛОЖИ И ПО КАКВИ ПРАВИЛА ПОСЛАНИКЪТ НА РБЪЛГАРИЯ В ЦАЩ ДА НЕ БЪДЕ ИНФОРМИРАН, НИТО КЪДЕ СПИ ЗАМ. МИН.- ПРЕДСЕДАТЕЛ ЦВЕТАНОВ, НИТО КАКВО Е ПРАВИЛ ПРЕЗ ТЕЗИ ДНИ? /По държавния протокол в отсъствие на първия, за България е Президента, посланикът е първия/.

   В по-ранно действие в този цирк бе предизвикана данъчна проверка. Спомняте ли си? И тогава той не отговори и никой не му поиска сметка от къде са му дребните десетки хиляди лева, които ги е получил за хонорар? Също не става дума как в деня, в който е в Германия, той подписва договор за дарение от тъста си? Да не говорим за въртележката между банковите сметки /на тъщата, жената и повече от неговите лични сметки/ на сума близо 50 хил. евро в рамките на пет дни.

   Да се върнем към последното действие:

  Три са вариантите за платените нощувки на Цветан Цветанов, командирован формално от мин.-председателя Бойко Борисов:

1. Нощувките са платени с банкова карта на Корпоративна търговска банка, дадена на Цветан Цветанов чрез Бойко Борисов, комуто бе предоставена от самия Делян Пеевски или от боса на СИК Румен Николов – Пашата;

2.  Нощувките са поето от черната каса на управляващата банда от натрупаните приходи от контрабандата на наркотици, цигари и акцизни стоки, каквото е било производството на неразрешен алкохол при, лека му пръст, Мишо Бирата;

3.  Нощувките са на сметка на Мосад по предложение на водещия офицер, на когото му омръзна малоумността на Цветанов в изпълненията на поставените му задачи, особено след атентата в Сарафово. Поемането на финансовите разходи се налага от мероприятието на Мосад да преквалифицира близък до премиера на една НАТО-вска държава, каквато е нашата, като последен опит да спасят управлението на „ГЕРБ”, както беше и самата среща на Борисов с Обама. 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lydianov
Категория: Бизнес
Прочетен: 955771
Постинги: 90
Коментари: 560
Гласове: 186
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930